Wat is ‘t Inloopschip?

Het Inloopschip maakt deel uit van de Maatschappelijke Opvang ‘s-Hertogenbosch en biedt opvang aan dak- en thuislozen. Wij bieden uiteenlopende diensten aan in de vorm van informatie en advies over hulpverlening en reïntegratie in de samenleving. Wij werken nauw samen met andere voorzieningen van de Maatschappelijke Opvang en doen er alles aan om doorstroming en een nieuwe start mede mogelijk te maken. Binnen onze opvatting van reïntegratie past maatwerk in ondersteuning, case management, sociale activering en desgewenst ook pastorale zorg. Wij werken ook samen met partners van maatschappelijk werk, de verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg.

Dankzij de Stichting Vrienden van het Inloopschip kunnen wij ieder jaar enkele bijzondere activiteiten voor onze cliënten organiseren.

Voor wie?

Dak- en thuislozen mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoe lang?

De zorg die wij geven is in principe tijdelijk. Ons team van vaste medewerkers en vrijwilligers vindt het belangrijk dat dak- en thuislozen het contact met de samenleving niet verliezen.

Kosten?

De dagopvang is gratis. We vragen kleine vergoedingen voor diensten als eten, drinken, gebruik van wasmachine. Een overnachting kost 5 euro, het ontbijt is hierbij inbegrepen.

Waar?

Hinthamerstraat 141 te ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden?

Dagopvang: de deur gaat open om 8.00. De dienstverlening start om 10.00 uur
en loopt door tot 16.00 uur. Wij sluiten dan.
Nachtopvang: 20.30 tot 8.00 uur.

Hoe meld ik me aan?

U kunt het Inloopschip bellen op 073-613 92 25. Ook kunt u tijdens openingstijden van de dagopvang binnenlopen op Hinthamerstraat 141, ‘s-Hertogenbosch.