Rabobank Clubkas Campagne: help de Maatschappelijke Opvang Den Bosch letterlijk op (de) weg!

Ben je klant van de Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken? Dan ontvang je per mail een unieke code om te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Van vrijdag 31augustus tot en met maandag 24 september breng je via de stemsite je stem uit op de verenigingen/stichtingen die je een warm hart toedraagt. Stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, hoe meer geld een organisatie ontvangt.

Help jij de Maatschappelijke Opvang weer op (de) weg? Het leven brengt hindernissen met zich mee en mensen hebben vaak al een lange weg afgelegd voordat ze bij de Maatschappelijke Opvang Den Bosch komen. Wij bieden opvang en begeleiding in verschillende vormen aan mensen. Mensen met complexe problematiek, die dak- of thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben.

Het gaat om mensen, mensen die wij helpen weer grip op het leven te krijgen en te houden. Onze cliënten willen graag blijven meedoen; sporten, uitstapjes maken met hun kinderen en verhuizen naar een eigen plek als de tijd daar rijp voor is. Om mensen letterlijk en figuurlijk op (de) weg te krijgen en te houden hebben we nieuwe busjes nodig. Met deze bussen kan ons voetbalteam deelnemen aan landelijke voetbaltoernooien, maken vrouwen uit de vrouwenopvang een uitstapje met hun kinderen en verhuizen cliënten vanuit de Maatschappelijke Opvang hun spullen naar een eigen plek.

Met jouw stem help je ons weer op (de) weg! Dank daarvoor.