Klantgericht, Samenwerken, Betrouwbaar, Deskundigheid, Veiligheid, Respect

De Maatschappelijke Opvang Den Bosch (MO), biedt maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Noord-Brabant. Wij bieden een vangnet aan mensen die in een crisissituatie zijn of dreigen te raken; dak- of thuisloos zijn of dreigen te raken; anderszins een kwetsbare positie in de samenleving hebben.

MO bevindt zich in een veranderingsproces. Teams worden integraal rondom de cliënt georganiseerd, waardoor de cliënt centraler komt te staan. In 2017 zijn de integrale teams gevormd en tot op heden bezig hier verder richting aan te geven. Binnen MO wordt gewerkt vanuit de presentiebenadering.

Bij MO bestaat er ruimte voor een:

Nachtwaker voor gemiddeld 30 uur per week

Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt voor de cliënten tijdens de nacht. Je waarborgt de rust en het veiligheidsgevoel van de cliënten alsmede het bevorderen van de veiligheid in en rondom de accommodatie. Daarnaast intervenieer je bij calamiteiten gedurende de nacht en verricht je activiteiten ter ondersteuning, waaronder licht technische, huishoudelijke en administratieve werkzaamheden.

Als kandidaat heb je een afgeronde Mbo-opleiding, te denken aan Mbo Medewerker Toezicht en Veiligheid, niveau 2. Ook ben je in het bezit van een diploma Bedrijfshulpverlener (BHV) of ben je bereid deze te volgen. Daarnaast heb je kennis van richtlijnen betreffende veiligheid en hygiëne en ben je in het bezit van rijbewijs B/E.

  • Je hebt ervaring met begeleiding rondom de cliënt tijdens de nacht;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep van de maatschappelijke en- vrouwenopvang;
  • Je durft buiten de gebaande paden te treden.

Kun je goed luisteren en begrip opbrengen voor iemands situatie? Kun je goed samenwerken en wil je een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen onze opvang, zoals: eigen regie bij cliënten, van regels naar gedrag en van zorgen voor naar zorgen dat?

Ben je in staat om op je eigen handelen te reflecteren? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega.

Wij bieden binnen de MO een uitdagende functie en een salariëring in schaal 4 CAO Sociaal Werk.

Er wordt in een rooster gewerkt.

Kun jij je vinden in deze omschrijving?

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je tot 8 december 2018 mailen naar: personeelsadministratie@modenbosch.nl o.v.v. sollicitatie Nachtwaker, vacaturenummer NW.18011. Of vul hieronder het sollicitatieformulier in.

Inlichtingen kun je inwinnen bij Josta Dufornee (manager)

T: 06-19173497