Ben jij naast je studie op zoek naar een (tijdelijke) bijbaan in een maatschappelijke betrokken organisatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Personeel en Organisatie zoeken wij een student die ons – in ieder geval tot het einde van het jaar, voor 12 uur per week – kan ondersteunen bij een aantal uitvoerende werkzaamheden. Verlenging van de opdracht behoort tot de mogelijkheden.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Ondersteuning bij werving & selectie
  Brieven verzamelen, termijnen in de gaten houden, sollicitatiegesprekken inplannen
 • Bijhouden mailbox van P&O
  Uitzetten van acties naar collega’s, afhandelen waar mogelijk
 • Archivering/ Digitalisering
  Een deel van de dossiers moet nog gedigitaliseerd worden. Jij zorgt dat deze in overleg met je collega’s op de afdeling P&O goed in ons P&O systeem (Afas) komen te staan.

Wij bieden jou:

 • Een maatschappelijk betrokken omgeving met leuke collega’s
 • Een grote mate van flexibiliteit
 • Een kijkje in de keuken van een maatschappelijk opvang
 • Een bruto uurloon van ongeveer € 15,00.

Wat vragen we van jou?

Wij zijn op zoek naar een student die zelfstandig en secuur kan werken. Je bent daarbij bij voorkeur één dag(deel) per week op kantoor (dinsdag of donderdag), afhankelijk van de werkzaamheden. Daarbij ben je bereid om gedurende de week de mailbox bij te houden, waarbij je zelf kan bepalen wanneer je daar tijd voor hebt, maar wel met enige regelmaat. Als je een opleiding HRM volgt is dat natuurlijk een grote pre, maar ook studenten van andere richtingen zijn welkom om te reageren!

Ben jij nieuwsgierig en/of enthousiast geworden? Reageer dan snel. Je kunt hiervoor contact opnemen met Marion Geubbels, Adviseur P&O (m.geubbels@modenbosch.nl / tel. 06-13350940.